Staf Devriese

Staf Devriese

Biography

Welkom op de site van Staf Devriese Photography. Dit bedrijf staat voor fotografie met persoonlijkheid, gevoel en oog voor detail. Als particulier kan u hier terecht voor mooie portretten, stijlvolle glamour en (on)herkenbaar naakt, erotiek, zwangerschapsfotografie, baby's, kids en teens. Als model kunt u hier uw portfolio aanmaken of verder uitbreiden.

Staf Devriese Photography levert ook aan bedrijven en organisaties o.a. modefotografie (catwalk, lookbook), reisfotografie, reportagefotografie van uw event, de betere vastgoedfotografie en vooral: bedrijfsfotografie. Wij weten heel goed hoe belangrijk het imago van uw bedrijf is (corporate image) en brengen dat zo optimaal mogelijk in beeld voor uw website, flyers enz... Flexibiliteit, samenspraak, website advies, klantvriendelijkheid....voor mij is dit alles vanzelfsprekend en klanten kunnen dat zeker bevestigen.

Nog wat info i.v.m. fotoshoots: Een fotoshoot is voor mij een totaalgebeuren: een kennismaking, een concept, een uitwerking. Iedere shoot is ook heel persoonlijk en daar wordt dan ook de nodige aandacht aan besteed. Verwacht geen winkel of een grote blitse studio, dat heb ik niet. De studio is wel voorzien van alle nodige professioneel materiaal. Het gaat er hier vooral huiselijk en gastvrij aan toe. De koffie, thee, frisdrank, een koekje (en bubbels voor de eventuele zenuwen bij een naaktshoot)....het is vanzelfsprekend. Wederzijds respect ook.

Voor iedere shoot neem ik ook ruim de tijd (hou daar rekening mee ;-) ). Het eindresultaat is het belangrijkst. Portretten zijn mijn dada, baby's en kids zijn geweldig om te fotograferen en stijlvolle glamour/lingerie/naakt is mijn passie. Streven naar een harmonie tussen de persoon en haar sensualiteit. Mijn grootste voldoening hierin is dat mensen mij zeggen dat ze blij zijn dat ze het aangedurfd hebben. Dat ze meer zelfvertrouwen gekregen hebben. Dat dit één van de betere manieren is om zichzelf te belonen. Dààr doe ik het dus voor.

Shoots gebeuren enkel op afspraak en kunnen dus zowel hier in de studio, maar ook bij u thuis of op diverse locaties. Meer praktische info en prijzen op verzoek. Ieder shoot is ook verkrijgbaar als cadeaubon.

Particulier of bedrijf, contacteer mij dus gerust voor een vrijblijvende kennismaking en/of prijsofferte.

Meer foto's van bepaalde reeksen via de link rechtsboven: Meer foto's Don't mis it ! Hieronder ook de link naar de FB pagina.

Graag tot dan

Staf

Adolf Roelenslaan 10

9150 Rupelmonde

0473/91 96 55

BE 0806 277 658

Contact